Maten vår

We do not only make Awesome products.
We produce Quality!

Food_samples_fingerfood_01_600pxFresko gir sunn, kulinarisk mat uten tilsetningsstoffer på en rask og effektiv måte.

Fresko er et nytt konsept i Norge. Vi tilbyr folk i alle aldre til å nyte et sunt og mettende måltid. Laget daglig med ferske, sesongbaserte og økologiske råvarer som mulig. Nyt maten i vår lyse og energiske restaurant eller som en take-away bestilling.

Freskos mål er å tilfredsstille et krevende og urbant internasjonalt klientell, ved å tilby håndplukkede sesongbaserte frukt og grønnsaker. Alle produkter blir håndtert med absolutt omhu av høyt trent personale. Vi ønsker å strekke oss slik at vår mat skal dekke alle ernæringsmessige behov til våre kunder. Vi har produkter med lavt natrium og lavt fettinnhold. Hvert måltid er satt sammen for å oppfylle anbefalingen av protein, karbohydrater og fettproporsjoner.

Vår meny er inspirert av vår multikulturelle bakgrunn og erfaringer. Vi har høy kvalitet fisk, kjøtt, hjemmelaget italiensk pesto, meksikansk salsa og hummus – midtøstens dip.

Det rikte utvalget i vår salatbar gir deg muligheten til å kombinere ditt eget produkt, lage en Veggie salat eller en skandinavisk klassiker, en multigrain baguette med røkelaks, kokte egg, løk og sylteagurk med søt sennepsdressing. For en salat med mer fylde, legg til pasta, kikerter, kidneybønner, valnøtter og / eller mandler. For våre sandwicher og salater tilbyr vi et bredt utvalg av brød.

For et lettere måltid, be om våre deilige hjemmelagde “dagens suppe”. Vi bruker forkjellige og spennende oppskrifter og helst uten fløte.

Juice_Environment_01Våre juicer er basert på sesongbaserte frukter. Du kan blande dem sammen eller ha hver frukt i en egen juice. Unn deg et tyngre alternativ ved å tilføre yoghurt, og da har du en Fresko Smoothie. I tillegg kan du tilføre proteinpulver og få en kraftig “boost”.

For en ekte forfriskning på en varm sommerdag, be oss om å blande deg en “Brain Freeze», basert på ditt valg av sesongens frukt og knust is, eller prøv vår “Organic peach ice tea”.

Vår kaffe er organisk og ferskkvernet. Dette bidrar til å bringe ut sitt fulle aroma slik at du kan ha en reell kaffeopplevelse. For den ultimate aromatiske opplevelsen prøve vår espresso, for en mer uberørt versjon Legg noen naturlig sukkerrør sirup.
Tilgjengeligheten av grønnsaker og frukt forandrer seg med årstidene, vi vil gi deg en liste over sesongens grønnsaker og frukt på tavlen på restauranten.
Alle våre smakfulle dressinger er laget fra bunnen av!

Studier har vist betydningen av god ernæring i både fysiske og psykiske helse. Det bedrer konsentrasjon, motivasjon og hjelper deg å holde en sunn vekt.
For et balansert helse, balansert liv, ha et balansert kosthold.

Fresko tror på fersk og ren mat. Vi lager derfor alt fra bunnen for å unngå tilsetningsstoffer og andre former for manipulering for matens utseende og holdbarhet. Produktene våre produseres derfor kontinuerlig av et faglært personell.

I dagens samfunn blir man stadig bombardert med helsetips som motsier hverandre. Fresko derimot viser gjennomsiktighet i sin produksjon og tilbyr ferske, ikke-prosessert og kortreist mat. Våre leverandører og forhandlere er kjente merkevarer i det norske markedet, deriblant Hoppestad Gård, Stange Kylling, Montabes, Villa Paradiso og Kaffa.

Besøk våre leverandører.

 

We also do catering.
Downlaod our catering menu:
Meny_Fresko_Catering_NO_1114