Om Fresko

Fresko_logo_Green_600pxNavnet Fresko stammer fra det spanske ordet «fresco» som betyr fersk. For fornorske navnet valgte vi å erstatte «c» med «k».

Slagordet vårt ,«Natural Choice (naturlig valg)», har dobbel betydning. Vi tilbyr fersk, sunn og så langt det er mulig organiske produkter. Det er derfor opp til deg om å ta valget om å spise naturlig, ikke-prosessert og ren mat.

Fresko er en familieeid bedrift med røtter i Norge, Chile, Egypt og USA. Fresko startet opp i Cairo, Egypt, i 2006. Elena Rivas introduserte et ferskt, innovativt og sunt konsept til Egypt med inspirassjon av chilenske tradisjoner, egyptiske spesialiteter, norske kvalitetsprodukter og den amerikanske green-wave-trenden. Sammen med familiens hjelp har Elena utviklet konseptet og etablert en Fresko-kultur.

Elena Rivas er utdannet agronom og har en MBA i markedsføring. Fresko-teamet er en samling av kompetente og utdannede mennesker, fra ernæringsfysiologer og raw food kokker til et orginalt og kreativt team av produktutviklere.


Fresko i Egypt

Fresko_CairoFresko Egypt holdt til i distriktet Maadi som ligger i Cairo. En by med internasjonale bedrifter fra hele verden. Vi serverte stolt mat til store bedrifter som Statoil, The American Collage, Trans-Ocean og British Petroleum. Fresko ble rangert som en av de beste stedene å spise i Midtøsten og Nord Afrika. Etter store opptøyer og uroligheter i området ble vi dessverre nødt til å legge ned bedriften.


Fresko i Norge

Fresko åpnet i Norge august 2012 og holdt til på Frogner, et av Oslos mest fasjonable strøk. Med god hjelp av våre kunder ble det spredt gode ord om Fresko, og i dag er vi et etablert og voksende merke i det norske markedet. Målet vårt er å bli den ledende og beste «fresh-food-baren» som leverer ferskt på en effektiv måte.

Fresko ønsker å tilfredsstille et krevende og urbant klientell ved å tilby håndplukkede sesongvarer av frukt og grønt, valgt under strenge standarder for matvaresikkerhet. Vi samarbeider med anerkjente leverandører som legger stolthet i sine produkter, deriblant Hoppestad Gård, Stange Kylling, Montabes, Villa Paradiso og Kaffa.

Våre ansatte har god kompetanse og vil hjelpe deg gjennom fordelene ved en sunn livsstil og hvordan du kan innta supermat og komme i gang med juice-programmer.

11147146_10152991444972858_2699558714117467775_nI tillegg til kafeen, som nå har lokaler i Mathallen, Vulkan, har vi en juicevogn langs Stranden på Aker Brygge hele sommeren. Her får du ferskpressede juicer i alle farger og kombinasjoner.